Paylaşılan Fotoğrafları ve Videoları iPhone'da Nerede Bulabilirsiniz?
Arama Sonuçlarını Almak İçin Buraya Yazın!

Paylaşılan Fotoğrafları ve Videoları iPhone'da Nerede Bulabilirsiniz?

iPhone'unuz, diğer kişilerin sizinle paylaştığı fotoğrafları ve videoları bulmanızı inanılmaz derecede kolaylaştırır.


iOS 15'in piyasaya sürülmesiyle birlikte, diğer kişilerin sizinle paylaştığı içeriği bulmayı kolaylaştıran güçlü bir özellik geldi. Bu fotoğraflar, videolar, podcast'ler, web siteleri ve daha fazlasını içerebilir. Ve bu içerik, her içerik türü için normalde kullandığınız uygulamalarda görünecektir. Bugün en sık paylaşılan içeriğe odaklanacağız: fotoğraflar ve videolar.

Sizinle Paylaşılan özelliği, fotoğraf kitaplığınızdaki özel bir bölümde sizinle paylaşılan fotoğraflara ve videolara anında erişmenizi sağlar. İşte bilmeniz gereken her şey.

Sizinle Paylaşılan Fotoğraf ve Videoları Nasıl Bulunur?
Sizinle Paylaşılanlar ile, Fotoğraflar uygulamanızın Sizinle Paylaşılanlar bölümündeki Mesajlar uygulaması aracılığıyla sizinle paylaşılan fotoğrafları ve videoları kolayca bulabilirsiniz.

işte adresi Fotoğraflar dokunun For You , sekme sonra aşağı kaydırın Sen ile Paylaşılan .

Ancak, özelliğin açık olduğundan emin olun. Sadece baş Ayarlar > Mesajlar > sizinle paylaşılan sonra için üzerinde geçiş anahtarı, Fotoğraflar . Kapatmak istiyorsanız, buraya geri dönün ve Fotoğraflar için anahtarı kapatın.


Sizinle Paylaşılan Fotoğraf ve Videolarla Etkileşim
Sizinle Paylaşılan içeriğiyle birkaç şey yapabilirsiniz. Tam ekran moduna girmek için bir fotoğrafa dokunun, ardından paylaşmayı, kitaplığınıza kaydetmeyi veya silmeyi seçin. Ayrıca, Tümünü gör öğesine dokunarak sizinle paylaşılan tüm içeriği görebilirsiniz .

Ayrıca Kitaplık'a gidebilir ve ardından Tüm Fotoğraflar'a dokunabilirsiniz . Bulunduğunuz veya göründüğünüz fotoğrafların ve videoların küçük resimleri, sol alt köşelerinde bir sohbet balonu görüntüler. Kaydetmek, silmek veya paylaşmak için küçük resme dokunabilirsiniz.

Aynı şekilde, Mesajlar'dayken fotoğrafları hemen kaydedebilirsiniz . Fotoğrafın yanında indirebileceğinizi gösteren bir simge görünmelidir. Artık gösterilmediğinde, görüntünün fotoğraf kitaplığınıza zaten kaydedilmiş olduğu anlamına gelir.

Alternatif olarak, sizinle paylaşılan fotoğraflar, bir kişinin fotoğrafı veya adının baş harfleri ve resmin üstünde Kimden [İsim] etiketiyle birlikte görünür. Buna dokunmak sizi Mesajlar'da yanıtınızı gönderebileceğiniz görüşmenize götürür .

Sizinle paylaşılan, ancak kaydetmediğiniz fotoğraf ve videoların, içinde bulundukları konuşmayı silerseniz de silineceğini unutmayın.

Her Şeyi Tek Bir Yerde Bulun
Sizinle Paylaşılanlar ile artık arkadaşlarınızın sizinle paylaştığı fotoğrafı veya videoyu bulmak için konuşmalar arasında gezinmenize gerek yok; bunlar otomatik olarak tek bir yerde, Fotoğraflar uygulamasında düzenlenir. Ayrıca, özellik Fotoğraflar ile sınırlı değildir, tüm sistemde çalışır ve ilgili içeriğe tam ihtiyacınız olduğunda erişmenizi çok daha kolay hale getirir.
 

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen Burada Spam Yapmayın. Tüm Yorumlar Yönetici Tarafından İncelenir.

Reklam Alanı